Reiki uyumlamaları için...

Bir süredir kendime çizdiğim bir yolda her gün yeni bilgiler öğrendiğim, her gün kendimi yeniden keşfettiğim bir yolda yürüyorum. Bugün mutluluğu ve huzur seçtiğiim bu yolda herşey mutsuzlukla başladı. Önceleri reddettim kendimi, herkes yanlış ben doğruydum! Sonra suçladım, ağladım, dağıttım... Derken en umutsuz zamanımda bir yol açıldı önüme; reikiyle tanıştım! Başlangıçta amacım sadece içimde tanımlayamadığım olumsuz duygulara, işte ve hayattaki tatminsizliklerime bir çıkar yol bulmaktı! Sonra okudukça, yaşadıkça, anladıkça farkettim ki aslında sorun da benmişim çözüm de! Başıma gelenlerle ilgili başkalarını suçlarken aslında kendimden kaçıyormuşum. Mutsuzluk insanın kendine verbileceği en büyük cezaymış meğer bilememişim. 35 yaşında bu dönüşümü yaşamak hem güzel hem zordu! Farkındalık insanın kendini davranışlarını bilmesi bakımından güzel birşey de her hareketinin, her düşüncenin, her olayın altındaki nedeni düşünmeye başlayınca, her deneyimde nedenini sorgulamya başlayınca korkutucu da olabiliyor. Kendini tanıyıp hayatı anlamaya başladıkça içinde oturan daha önce hiç yaşamamışım sanki hissiyatı ruha baştan zor geliyor; ama alışınca bu dünyada cennetini yaratmaya başlıyorsun. Bir rüya diye başladığım bu yolda dün rüyam nihayet gerçekleşti... Bugün yeni hayatımın ilk günü... Şükürler  Gelelim reiki eğitimlerine... Reiki kelimesi Japonca’da Transandantal ruhun enerjisi yani kozmik yaşam enerjisi demektir.Reiki japonca bir kelimedir. En genel manada Reiki evrensel yaşam enerjisi demektir. Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, Japonca’da, “Evrensel Yaşam Enerjisi” anlamına gelmektedir. Zihinsel, duygusal, bedensel ve hatta ruhsal her tür sorunda kullanılabilen bir enerjidir ve her birinde de etkilidir. Reiki herhangi bir din yada inanç şekli değildir her inanca sahip insan tarafından kolaylıkla uygulanabilir. Reiki tıbbı reddetmez aksine tıbbi tedaviye destek olma işlevindedir.Reiki sorunları çözmez. Sorunları çözen bizim enerji bedenimiz ve kendi fiziksel bedenimizin zekasıdır. Zihinsel problemler, enerji bedeninde olmuş olan aksaklıklardır. Reiki aktive edildiğinde, ellerinizi koyduğunuz yerde artık siz beden olarak yoksunuzdur, sadece reiki çalışır. Siz aradan çekilirsiniz, reiki ile kişinin bedeni birlikte çalışır. Bu beden aynı zamanda zihin ve duyguları da içerir. Zihin ve duygular ayrı şeyler değil, bedenle tamamen beraber olan şeylerdir. Enerji blokajlarının açılmasıyla birlikte zihnin, ruhun ve bedenin iyileşmesi başlar. 

Reiki 1. seviye eğitimi: Reiki nedir?(Tanımı, prensipleri ve tarihçesi) Reiki Uyumlaması Nedir? Nasıl Çalışır? Enerji Bedeni, Aura(Eterik Beden), Çakralar, yerleri, renkleri, ve özellikleri, Reiki Kullanımı 

Reiki 2. seviye eğitimi: Semboller(Kaynağı ve kullanımı), Korunma, Güçlendirme, Temizleme-Arındırma, Mühürleme, Topraklama, Zihinsel ve Duygusal Şifa Uygulamaları, Zihinsel Dengeleme, Uzağa Şifa Gönderme Teknikleri Reiki 1. seviye eğitimini almış kişiler bir süre sonra Reiki 2. seviye eğitimini alabilirler. 

Reiki 3. seviye eğitimi: Reiki Şifasını yeniden anlama,Reiki Sembollerini Bütünleştirmek,Usui Master Sembolü, Anlamı, Etkileri, Kullanımı Üstat olma aşamasıdır. İki aşamada tamamlanır. Birinci aşamada Usui Reiki-3 uygulamalarını, üçüncü aşama sembollerini, bu sembollerin kullanımlarını ve kişisel iyileşmeyi; ikinci aşamadaysa, Reiki Master/Öğretmenlik ve uyumlama öğretilir. 

Reiki 1 uyumlama ücreti 250.TL / Reiki 2 uyumlama ücreti 500.TL / Masterlık uyumlama ücreti 1000.TL'dir. İletişim için mail adresim: nurayduman@gmail.com twitter: ozbakaynuray 

Sevgiler...
olsun!... 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçimdeki Yolculuk/Esra Özbay

Paul Mckenna / Sizi Zayıflatabilirim

Miraz Şeniz Erten/Göster Yüzünü Ey Aşk