Deniz Koleji 23 Nisan kutlaması

Simdiye kadar arkadaşlarımın çocuklarının gosterileri olduğu zaman ne kadar heyecanlandıklarına şahit oldum.Bugün bizim günümüzdü!... Daha dün gibiydi canım kızımın doğduğu gün,3 ay sonra 4 yaşını dolduracak.
Bugün de okulunun 23 Nisan çocuk bayramı gösterisi vardı!Biz daha dün geceden heyecanlıyız...
Haftalardır okulda hazırlanıyorlar,kıyafetler ayarlanıyor nasıl heyecanlı bir süreç!9 ay karnımda taşıdığım,gün be gün büyümesine şahit olduğum kuzum bugün hayat sahnesinden sonra ilk sahnesine çıktı.Eşim ağlamam diyordu,ama gösterinin sonunda onun da gözleri nemliydi!
Kutlamalar önce saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.Eskiden anlamaz gülerdik ama özellikle son dönemde yaşadıklarımızdan sonra İstiklal Marşını gözlerim dolmadan,,sesim çatlamadan söyleyemiyorum ben!Ne mutlu Türküm diyene!Neyse!... Daha sonra okul kurucusu Berna Bridge günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı.Snra da gösteriler başladı.Nasıl yapacak?Acaba becerebilecek mi?Kafamda dolanan bütün sorular o an uçup gittiler!Öğretmenleri nasıl özenli hazırladılarsa yaşları 3-5 arasında değişen minikler başarıyla sundular gösterilerini.Sonra da diğer sınıflar... Ve hepsi bilincindeydi bugün çocuk bayramı kutlamaları vardı ve bugünü onlara yüce Türk Atatürk armağan etmişti!Bu bilinç için teşekkür ederiz!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İçimdeki Yolculuk/Esra Özbay

Paul Mckenna / Sizi Zayıflatabilirim

Miraz Şeniz Erten/Göster Yüzünü Ey Aşk